Hovedside
 Om Boracay
 White Beach
 Gjestebok
 Lenker
 Kontakt oss
 

Velkommen til Boracay!

Velkommen til Boracay.no Dette er stedet for nyttig, up-to-date informasjon om Boracay, Filippinenes mest populære turistmål. Her vil du få personlig hjelp til å planlegge turen fra du går ut av døren hjemme til du sitter på en av verdens beste strender med en kald øl i hånden og tærne i vannet. Når du til slutt har kommet så langt, vil du kanskje spørre deg selv 2 spørsmål; Hvorfor har jeg ikke funnet dette paradiset før, og hvorfor sparte jeg ikke en ekstra ferieuke slik at jeg kan være her litt lenger. Du vil sannsynligvis også legge merke til at det ikke er så mange nordmenn som finner veien hit.

En nordmann har i hvertfall gjort det og det er undertegnede, Per Christian Bøhn, en pensjonert karaoketaxisjåfør fra Oslo. Jeg fant i august 2007 ut at jeg ville prøve lykken her nede sammen med min kone og våre 2 barn. Vi bor her nå, og vil gjerne ha besøk fra Norge. Jeg håper å kunne være et bindeledd for familie, venner, kjente og ukjente som kunne tenke seg å prøve å feriere under fremmede himmelstrøk.

Jeg vil gjerne prøve å bruke mine kunnskaper og kontakter slik at dere betaler minst mulig for hotell og reise og får et opphold dere aldri glemmer. Til gjengjeld kan dere kanskje ta med en geitost eller en boks med makrell i tomat til meg?

Hvis dere synes det er skremmende å komme til Manila alene, kan jeg sikkert komme dit og møte dere. Jeg skal ta dere trygt i hånden og lede dere helt fram til stranden. Da vil jeg bare be om at dere dekker flybilletten Boracay-Manila tur/retur. Det er heller ikke store summen. Send meg gjerne en mail, så skal jeg prøve så godt jeg kan for å hjelpe dere.

1.jpg

Hvis dere vil snakke med meg, kan dere ringe meg på norsk telefonnummer, 66804008. Det er min IP telefon på Filippinene. Det er best om du ringer på morgen/formiddag norsk tid, pga. tidsforskjellen. Du kan også sende en sms til +639292758309 og legge igjen et nummer til fasttelefon. Da vil jeg ringe opp igjen via ip-telefon.

Vi sees på Boracay!

Mabuhay

Nord på White Beach finner du den karakteristiske Willy's Rock
Nord på White Beach finner du den karakteristiske Willy's Rock